Skip to main content

Notícies destacades

 • Des de la Fundació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica us volem informar i mantenir al dia  sobre les últimes mesures  que afecten el col·lectiu de persones amb discapacitat que s'han pres durant aquesta situació de crisi sanitària.

  .- Informe que ha elaborat el CERMI en relació als continguts a favor de la discapacitat que conté el Reial Decret-Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries...
 • Amb motiu del 8 de març de 2020, Dia Internacional de les Dones, la Fundació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crónica commemora aquesta data i fem difusió del MANIFEST...
 • El passat dia 12 de febrer, l'Institut Guttman va organitzar la conferència "Fibromiàlgia: més enllà del dolor" per a presentar el Guttmann Brain Health Institute, a la qual la FUNDACIÓ FF va ser convidada. Van estar presents en nom de la Fundació el Sr. Francesc Jose Maria (Patrono de la FUNDACIÓ FF) i la Sra. Montserrat Mas (Presidenta de AFIBROCAT).

  La conferència va ser impartida pel Dr. Raúl Pelayo i versava sobre la Fibromiàlgia, com a patologia complexa...

 • Avui 3 de desembre en el DIA INTERNACIONAL DE LA DISCAPACITAT, la Fundació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica s'adhereix al Manifest del CERMI (Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat) i el COCARMI, i s'afegeix als actes de commemoració d'aquest dia que es celebren a tot el territori.

   

  Llegir MANIFEST CERMI

  Llegir...

 • Rock en llamas (programa de Rock emès en CuRadio tots els divendres) junt al pub musical Yesterday s'uneixen per realitzar un CONCERT BENÈFIC a Santa Coloma de Gramenet a favor de la FIBROMIÀLGIA, amb la banda local Born In Exile, que van estar al prestigiós Rock Fest Barcelona.

  Dissabte...

 • L’Associació Valenciana d’Afectats de Fibromiàlgia (AVAFI) celebra el divendres, 11 de maig, el DIA MUNDIAL DE LA FIBROMIÀLGIA I LA SÍNDROME DE FATIGA CRÒNICA amb unes jornades per memorar aquest dia. A més, el 13 de maig, organitza el III Concert Solidari a favor d’AVAFI (5 euros).

  Si volen participar en els actes que l’associació ha programat els adjuntem tota la informació addicional de què...

 • El pròxim dia 9 de maig, FIBROLLEIDA celebra el DIA MUNDIAL DE LES SÍNDROMES DE SENSIBILITZACIÓ CENTRAL (Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica i Síndrome de Sensibilitat Química Múltiple).

  ...
 • Dia: Dijous, 10 de maig del 2018

  Horari: 10 h – 14 h

  Lloc: Centre Cultural Ibercaja de Guadalajara, C/ Dr. Fleming, 2B

  El pròxim dijous, 10 de maig, tindrà lloc la “Jornada de Teràpies Complementàries per a la Fibromi...

 • La Federació Extremenya d’Associacions de Fibromiàlgia, Fatiga Crònica i Sensibilitat Química Múltiple (FEXAF) té el gust de convidar-vos a la 1a Jornada Regional sobre FM, SQM i SFC “FEM VISIBLE L’INVISIBLE”, en les quals vol fer partícip a totes les persones que comparteixen aquestes patologies o que estan interessades en elles.

  Tríptic de la Jornada

  ...

 • La discapacitat, que custodia pel fet de tenir una malaltia, pot donar lloc a tantes situacions personals com formes i cares té el dolor.

  La novel·la, Ens veurem allà dalt, conjuga dues realitats: per un costat, els denominats “recursos humans” (RRHH) de les empreses privades o públiques, i per un altre, l’encaix insuficient i tantes vegades inexistent, en la majoria dels casos, de certs treballadors discapacitats, en aquest cas per una malaltia anomenada dolor crònic...