Skip to main content

Subhasta d'Art solidari

La Fundació FF, coincidint amb el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica el passat12 de mayo, va realitzar una subhasta d'Art Solidari a favor de la investigació d'aquestes malalties, a l'Auditori de La Pedrera (Barcelona). www.artsolidari.cat / www.artesolidario.es

A la presentació de l'acte van estar presents la sra. Carme Canela, Directora de Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Barcelona; la sra. Emília Altarriba, presidenta de la Fundació FF; el sr. Xavier Bas, subdirector general de Gestió de Públics de la Fundació Catalunya- La Pedrera i la sra. Montse Santó, promotora de la subhasta.

Al voltant de 60 artistes de diverses disciplines han donat de manera altruista les seves obres per poder subhastar i recaptar fons per a la investigació de la FM i SFC. Els quadres no subhastats es posaran a la venda a la pàgina  web  de la subhasta.

L’acte ha tingut l’objectiu de promoure la conscienciació social de la problemàtica de la FM i la SFC en la societat; obtenir fons per col•laborar en la realització de projectes d’investigació en FM i SFC i posar de manifest la necessitat d’investigar sobre aquestes malalties i el poc finançament públic que reben.

Amb els fons obtinguts es finançaran els projectes d’investigació:

  • FIBROMIÀLGIA: immortalització de les línies cel•lulars de 100 pacients per mitjà de l’obtenció de línies cel•lulars infoblastoides.

 

  • SÍNDROME DE FATIGA CRÒNICA: Caracterització immunològica de la Síndrome de Fatiga Crònica/Encefaliomelitis Miálgica (SFC/EM): Estudi multicèntric de tres cohorts internacionals.

Veure galeria de fotos

Veure projecte de la subhasta

 

Projectes a finançar per la subhasta

La subhasta als mitjans:

Colegio Farmacéuticos de Pontevedra

Xarxanet

Jornal.cat